Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Kódex jednania zasielateľa. Poistenie zodpovednosti zasielateľa. Poistenie zodpovednosti zasielateľa ako prevádzkovateľa multimodálnej prepravy. Uplatňovanie Hamburských pravidiel.