Čo s reklamovaným tovarom? - Krkošová, Danuša
Práva kupujúceho a povinnosti predávajúceho. Samotné zníženie ceny posezónneho tovaru nezbavuje predávajúceho zodpovednosti za kvalitu. Čo treba predávať oddelene. Zodpovednosť výrobcu.