Región, v ktorom je soľ nad zlato - Rajčák, Milan
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Šarišského vyššieho územného celku. Prírodné podmienky. História regiónu. Obyvateľstvo a sídla. Hospodárstvo. Rozvojové príležitosti.