Región, kde treba viac práce - Rajčák, Milan
Stručná charakteristika Gemersko-novohradského vyššieho územného samosprávneho celku. Administratívny vývoj. Obyvateľstvo a sídla. Hospodárstvo. Rozvojové príležitosti.