Projekt A3 - další krok v oceňování kvalitního managementu v Evropě - Straka, Vladimír
Oboznámenie s novým projektom - Projekt A3, ktorý podporuje využívanie výhod princípov Modelu úspešnosti EFQM. Projekt má tri časti: Európske ocenenie rozhodnutia, ktoré vedie k úspešnosti. Európske ocenenie za dosiahnutie úrovne v úspešnosti. Európska cena za kvalitu a Národné ceny za kvalitu. Význam projektu pre organizácie.