Mezinárodní aspekty akreditace - Růžička, Jiří
Postavenie akreditácie pri fungovaní jednotného svetového trhového systému. Základný predpokladom pre fungovanie jednotného trhu je zjednotenie predpisov a technických noriem. Zapojenie ČR do európskej spolupráce v oblasti akreditácie.