Vypovídací schopnost ukazatelů a indexů a lidské vnímání - Janeček, Zdeněk
Ukazovatele a indexy ako nástroje hodnotenia a posudzovania pri rozhodovaní o spôsobilosti zvoleného procesu, či vyhovuje alebo nevyhovuje špecifikovaným požiadavkám. Vzťah odborníkov k týmto nástrojom a ich používanie. Deformácie vyvolané metódami a nástrojmi. Špecifické metódy hodnotenia kvality. Výklady pojmov ukazovatele a indexy. Subjektívne vnímanie. Súvislosť s kvalitou.