Moderná kancelária má byť mobilná - Felde, Ľuba
Inšpirácie z medzinárodného veľtrhu CeBIT 2001. Nezadržateľný postup PC. Inovácie si razia cestu aj do tlačiarenskej oblasti. Nová generácia kombinovaných prístrojov. Dinosaury počítačovej technológie.