Rozhoduje umenie predávať - Fidrmuc, Jaroslav
Majú malé a stredné obchody na Slovensku šancu? Hlavné miesta nákupu potravín v krajinách V4. Spokojnosť so sortimentnou ponukou. Hendicep relatívne nižšieho kapitálu musia slovenské obchodné podniky kompenzovať vzájomnou spoluprácou.