Zblížia sa pohľady dvoch veľmocí? - Lasicová, Jana
Rozširovanie Severoatlantickej aliancie o transformujúce sa štáty. Kritériá Severoatlantickej aliancie pre svoje členstvo. Americké názory a ruský pohľad na rozširovanie NATO o transformujúce sa štáty.