Centrum priemyslu i cestovného ruchu - Rajčák, Milan
Stručná charakteristika Žilinského vyššieho samosprávneho územného celku. Prírodné pomery. Administratívny vývoj. Hospodárstvo. Rozvojové príležitosti.