Aktuální výzva pro interní audit - Tyll, Josef
Definícia pojmu corporate governance v bankách. Implementácia procesu corporate governance v bankách. Právne a ekonomické prostredie pre zdravú corporate governance. Úloha národných orgánov dohľadu.