Opravné a dodatočné daňové priznanie s príkladmi - Strählová, Jarmila
Zákon o správe daní a poplatkov rozlišuje 3 druhy daňových priznaní: riadne daňové priznanie, opravné daňové priznanie a dodatočné daňové priznanie. Podanie opravného daňového priznania. Podanie dodatočného daňového priznania. Praktické príklady.