Analýza vývoja príčin nezamestnanosti a návrh opatrení na jej znižovanie
Stručné zhrnutie rozhodujúcich príčin súčasného stavu nezamestnanosti na Slovensku. Návrh opatrení prispievajúcich k riešeniu problému nezamestnanosti. Materiál bol prerokovaný na 153. schôdzi vlády SR dňa 25. 4. 2001.