Noví hráči v Kaspickém regionu - Langer, Alexandr
Hospodársky vývoj a význam Kaspického regiónu v zahraničných vzťahoch Ruska. Turecké väzby na Kaspický región. Vývoj vzťahov stredoázijských republík a Iránskej islamskej republiky. Čínsky model spolupráce. Možné prekážky pri prenikaní vplyvu Číny do Strednej Ázie.