Penzijní reformy ve střední a východní Evropě - Samek, Vít
V decembri 2000 sa konala vo Varšave II. medzinárodná konferencia poriadaná Poľskou komorou penzijných fondov venovaná penzijným reformám v strednej a východnej Európe. Na konferencii odzneli aj príspevky o dôchodkových reformách a právnych úpravách v krajinách Európskej únie.