Ke koncepci rodinné politiky Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky - Zeman, Josef
Dôvody vzniku, charakter a ciele koncepcie rodinnej politiky v jednotlivých krajinách. Vzťah k sociálnej a populačnej politike. Vzťah k regionálnej a komunálnej úrovni. Oblasti rodinnej politiky. Česká koncepcia rodinnej politiky.