Opatrenie Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 129/2001 z 27. marca 2001, ktorým sa vyhlasuje Geonomenklatúra krajín a území (Geonom)
Opatrenie Štatistického úradu SR č. 129/2001 z 27. marca 2001, ktorým sa vyhlasuje geonomenklatúra krajín a území (Geonom), ktorou je kódové a textové označenie krajín a území pre štatistiku zahraničného obchodu. Opatrenie nadobúda účinnosť 15. apríla 2001.