Novelizácie živnostenského zákona v práve a praxi - Kopal, Ladislav
Zdokumentovanie a objasnenie komplexu osobitných právnych predpisov prijatých noviel živnostenského zákona. Súvisiace informácie, ktoré sú objasňované v konkrétnej právnej situácii a konkrétnom vývoji. Jednotlivé novely živnostenského zákona. Východiskový právny stav. Novelizovaný právny stav. Zmeny v obsahu paragrafového znenia živnostenského zákona. Zmeny v prílohách živnostenského zákona. Novela živnostenského zákona č. 12.