Logistický koncept zefektívňovania podnikových procesov - Modrák, Vladimír
Možnosti prepájania úloh logistiky a reinžinieringu pri zefektívňovaní podnikových procesov. Typický prístup k usporiadaniu podnikových procesov. Nastupujúci prístup k usporiadaniu podnikových procesov na báze reinžinieringu.