Optimalizace dopravy a dosažení slučitelnosti práva v dopravě s EU - Peltrám, Antonín
Rast cestnej dopravy v Európe od 50. rokov. Financovanie dopravnej infraštruktúry. Nárast železničnej dopravy. Siete transeurópskeho významu v dopravnej politike Európskej únie.