Zákon o ochrane hospodárskej súťaže s komentárom
Úplné znenie zákona NR SR č. 136/2001 Z.z. z 27. februára 2001 o ochrane hospodárskej súťaže a o zmene a doplnení zákona SNR č. 347/1990 Zb. o organizácii ministerstiev a ostatných ústredných orgánov štátnej správy SR v znení neskorších predpisov s komentárom.