Zamestnávanie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou - Kontšeková, Zuzana
Občan so zmenenou pracovnou schopnosťou. Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Priama podpora štátu pri zamestnávaní občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Chránené dielne a chránené pracovisko. Nepriama podpora štátu pri zamestnávaní občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Zníženie odvodového zaťaženia zamestnávateľov. Poistné na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie a zdravotné poistenie.