Rizikový kapitál - úvod do problematiky - Navrátil, Tomáš
Pojem rizikový kapitál. Investičné stratégie a spôsob akým investujú rizikoví kapitalisti. Využitie rizikového kapitálu. Vstup rizikového kapitálu do firmy. Pokračovanie v č. 9/2001 a 1/2002.