Patentovateľnosť vynálezov z oblasti výpočtovej techniky - Voort, Fred
Právne nariadenia a prieskum patentovateľnosti. Články Európskej patentovej dohody (EPD). Príklady patentovateľných a nepatentovateľných predmetov podľa EPD. Patentovateľnosť programov počítačov a EPD. Niekoľko príkladov vhodnej formulácie nárokov na počítačový program.