Uplatňovanie práv priemyselného vlastníctva v Japonsku - Knoth, Ľuboš
Japonský systém uplatňovania priemyselných práv. Aktivity Japonského patentového úradu vo vzťahu k uplatňovaniu práv z priemyselného vlastníctva. Japonský systém boja proti zneužívaniu práv v tejto oblasti je jedným z najflexibilnejších.