Průmysl méně roste, ale... - Neumaier, Ivan
Pohľad na podniky v priemyselných odvetviach. Finančná analýza podnikovej sféry v priemysle a v stavebníctve. Rast priemyselnej produkcie v roku 2000 vo vybraných krajinách. Rast priemyselných odvetví v roku 2000 v Česku.