Manažerské účetnictví - Fibírová, Jana
Pokračovanie z č. 3/2001. Informácie o diferenciácii cien poskytované riadiacim pracovníkom. Krátkodobé rozhodovania o zmenách v objeme a štruktúre predávaných výkonov. Stanovenie hranice ceny doplnkových výkonov. Informácie o základných premenných pri plánovaní a kontrole zisku. Príklady.