Konkurzy - ich riadenie v podmienkach Slovenskej republiky - Šefčík, Miroslav
Zdôvodnenie návrhu na zmenu pokynov centra na účtovanie v konkurze. Vedenie rôzneho účtovníctva u úpadcu a správcu. Zmeny v daňovej politike vo vzťahu ku konkurzu aj z hľadiska zákona o správe daní. Zmeny a úlohy vo vzťahu k ostatným daniam. Pokračovanie v ďalšom čísle.