Prípravy na obnovenie splavnosti Dunaja v Novom Sade - Holčík, Vladimír
Európska únia (EÚ) poverila Dunajskú komisiu (DC) a jej technickú jednotku (DCTU) úlohou, čo najskôr zabezpečiť plnú splavnosť Dunaja v úseku Nový Sad. Popis celkovej situácie padnutých mostov. Následky blokády Dunaja sú ekonomické, environmentálne a humanitárne. Príprava projektu splavnosti Dunaja a predpokladané náklady naň.