Legislatívne odľahčenie - Sotník, Alexander
Nová právna úprava colného zákona bude plne kompatibilná s legislatívou Európskej únie. Zákon sa v 432 paragrafoch zaoberá všetkými variantami pri nakladaní s dovážaným a vyvážaným tovarom, postupmi v colnom konaní a procedúrou vyrubovania príslušných poplatkov a sankcií. Colné a daňové príjmy v roku 2000. Činnosť colníkov v SR. Hlavné úlohy Colnej správy SR.