Sčítání lidu v Evropě v roce 2001 - Kraus, Jaroslav
Obsah sčítania sa harmonizoval na medzinárodnej úrovni v rámci doporučení Spojených národov. Obecné trendy národných sčítaní v Európe. Charakteristiky sčítaní v roku 2001 v Európe. Program cenzu v Európskej únii v roku 2001. Tabulkový program Eurostatu.