Základní ukazatele vývoje ekonomiky České republiky v letech 2000 a 2001 - Gregorová, Marcela
Základné ukazovatele vývoja českej ekonomiky - I. až IV. štvrťrok 2000. Spotrebiteľské ceny, hrubý domáci produkt, devízové rezervy, obchodná bilancia a pod.