Finanční aspekty čtyř regionálních krizí 90. let - Fárek, Jiří
Svetová ekonomika a regionálna kríza 90. rokov, špecifické finančné charakteristiky. Znehodnotenie hlavných ázijských mien koncom roku 1997. Súkromné kapitálové toky v predkrízových a pokrízových rokoch vo vybraných krajinách. Všeobecné aspekty finančných a investičných otrasov v dobe regionálnych kríz. Implikácia regionálnych kríz pre súčasné a perspektívne vývojové trendy tranzitívnych ekonomík. Vonkajšie financovanie nových trhov Európy. Prognóza dlhovej služby Ruskej federácie po roku 2000.