Vplyv pracovnej vybavenosti podnikov na produktivitu práce - Vicen, Michal
Skúmanie vplyvu vybraných činiteľov pracovnej vybavenosti na úroveň produktivity práce, vyjadrenej objemom výkonov v Sk v prepočte na pracovníka ročne, poukazuje na odlišné pôsobenie jednotlivých činiteľov (úroveň odmeňovania, štruktúra pracovníkov, zastúpenie robotníkov jednotlivých odvetví i žien).