Žízeň jako výzva pro obchod
Nástup nealkoholických nápojov a minerálnych vôd. Štatistika spotreby týchto nápojov u českého spotrebiteľa. Čo má viac priaznivcov z alkoholických nápojov - víno či pivo. Aké značky liehovín obľubujú českí spotrebitelia. Aká je spotreba kávy a čaju v Čechách.