Matematické modely a spojené anuity v životnom poistení - Mojžišová, Elena
Využitie Markovových a Semi-Markovových stochastických procesov pre aktuárske modelovanie produktov nemocenského poistenia. Všeobecné aspekty týkajúce sa nemocenského poistenia