Akcie na doručiteľa sú Achillovou pätou ministerstiev spravodlivosti a financií - Benčík, Patrik
Takmer 1800 akciových spoločností nesplnilo povinnosť zmeniť listinnú podobu akcií na doručiteľa na zaknihovanú. Zákon pritom pozná len jednu sankciu - zrušenie spoločnosti. Nové právne úpravy v tejto oblasti. Chronológia problému akcií na doručiteľa.