Ako citovať a uvádzať bibliografické odkazy v súlade s normou STN ISO 690 a medzinárodnými štandardami - Gonda, Vladimír
Priblíženie novej normy STN ISO 690 o bibliografických odkazoch, ktorá v plnom rozsahu nahrádza staršiu normu ČSN (STN) 01 0197 z roku 1970 o bibliografických citáciách. Základné pravidlá, ktoré treba dodržiavať pri citovaní, zostavovaní bibliografických odkazov a súpisu použitej literatúry. Vymedzenie pojmov citát, citácia, záznam pod čiarou, bibliografický odkaz, zoznam bibliografických odkazov. Metódy citovania. Všeobecné pravidlá bibliografických odkazov.