Zaradiť osobný automobil do podnikania? - Strählová, Jarmila
Novelizácia zákona o daniach z príjmov, upravuje daňové výdavky podnikateľa, ktoré sú spojené s využívaním osobného automobilu. Modelové situácie na riešenie danej problematiky.