Implementácia medzinárodného zmluvného práva do aplikačnej praxe - Gustafíková, Yvona
Medzinárodné zmluvné právo je významnou súčasťou medzinárodného práva verejného a súkromného. Medzinárodné zmluvy - príprava a prerokúvanie návrhu na jej uzavretie. Kto má plnú moc podpisovať takéto zmluvy. Povinnosti gestora zmluvy.