Dôchodková reforma: najvyšší čas začať - Krištofičová, Dagmar
Na Slovensku je nevyhnutné v čo najkratšom období prejsť od paternalistického systému sociálneho zabezpečenia k sociálnemu poisteniu. Diskriminačný systém súčasného dôchodkového systému na Slovensku. Vek odchodu do dôchodku, podiel obyvateľov nad 65 rokov a príspevkové sadzby v krajinách EÚ a v krajinách V4. Starnutie obyvateľstva vo svete. Zdroje základného fondu dôchodkového zabezpečenia v SR. Systém doplnkového dôchodkového zabezpečenia na Slovensku. Konštrukcia budúcich dôchodkov na Slovensku.