Pustí krávy ze řetězu? - Dalrymple, Renáta
Nízke výkupné ceny mlieka a hroziaca choroba BSE, to sú faktory, ktoré môžu ovplyvniť budúcnosť živočíšnej výroby. Vplyvy spotreby mlieka na produkciu. Porovnanie rastu cien poľnohospodárskych výrobcov mlieka a spotrebiteľských cien.