Evropská agrární politika v příštím tisíciletí - Fridrich, Milan
Kríza okolo BSE otriasla európskou agrárnou politikou. Fischlerov plán - nový pohľad na poľnohospodárstvo EÚ. Negatívny postoj geneticky upravených potravín v Európe.