Prídavky na deti - Tekulová, Zuzana
Zmeny v doplnení zákona o prídavkoch na deti č. 208/2001 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť od 1. 7. 2001. Čo sa nepovažuje za sústavnú prípravu dieťaťa na budúce povolanie. Okruh spoločne posudzovaných osôb. Uvedené sú príklady.