Reforma zdravotníctva - Velecký, Milan
Z obsahu: Minister zdravotníctva Roman Kováč: Snahou je splatiť všetky dlhy do budúcich volieb. Základná úloha - nastolenie rovnováhy medzi požiadavkami a dostupnými zdrojmi - zostáva nesplnená. Slovensko si udržiava nízku spoluúčasť pacienta na nákladoch za lieky. Prezident Združenia zdravotných poisťovní Peter Kvasnica: O transformácii sa viac hovorí, ako koná. Riaditeľ VšZP Eduard Kováč: Platí filozofia - zachráň sa, kto môžeš.