Reforma daní - náčrt budúcej daňovej politiky
Zbližovanie princípov zdaňovania nepriamymi daňami s princípmi uplatňovanými v EÚ - harmonizácia zdaňovania. Daňová koordinácia a harmonizácia v rámci prístupového procesu do EÚ. Návrh konkrétnych opatrení pre I. etapu daňovej reformy s predpokladanou účinnosťou od roku 2002 a ich obsah. Návrh konkrétnych opatrení pre II. etapu daňovej reformy od r. 2003 a na realizáciu III. etapy po r. 2003.