V ČR integrovaný, v SR duálny model verejnej správy porovnanie reformy verejnej správy na Slovensku a v Česku - Kollárová, Zuzana
Reforma verejnej správy v Českej republike sa týka - územnej verejnej správy a ústrednej štátnej správy. Model verejnej správy na Slovensku - chronológia reformy v období 1994 - 1998.