Prídavky na deti - Tekulová, Zuzana
Pokračovanie z HN č. 136/01. Výška prídavkov na deti podľa jednotlivých príjmových pásem. Príjem, ktorý sa považuje na účely poskytovania prídavkov. Kde si treba uplatniť nárok na prídavky. Príklady.