Audit informačního systému: stav profese na přelomu tisíciletí - Svatá, Vlasta
Vývoj externého auditu informačného systému (IS). Vývoj interného auditu IS. Obsah vnútorného auditu. Využívanie zdrojov vnútorného auditu IS. Štruktúra a fluktuácia audítorov.